17 jan Kladdkaka med Marshmallows
Denna kaka bakade Minna idag till morgondagens fredagsfika, oh yumyum….
2 st |
2 dl strösocker |
150 gram |
5 msk |
1 tsk vaniljsocker |
1½ dl vetemjöl |
1½ dl minimarshmallows
Tillagning1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Blanda ägg och socker med en trägaffel. 3. Smält smör och låt det svalna. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och vetemjöl. Häll i smord, bröad form. 4. Grädda ca 20 minuter och lägg i marshmallows. Grädda ytterligare 5-8 minuter. (kakan ska vara kladdig) Dekorera med ytterligare marshmallows. Servera med grädde eller glass! |
PrinsessaVanessa
Posted at 21:36h, 18 januariÅåååååh va gott de ser ut.
Ifall du är en hundfantast, så gör dessa http://prinsessavanessa.blogspot.fi/2013/01/doggy-cupcakes.html
Och let me know sen vad toppingen är gjord av? För jag har ingen aning?
Skulle det kunna gå med gräddskum? <3
Kardemumma Gumman
Posted at 23:27h, 18 januariroliga! :)Ser ut som helt vanlig Vaniljfrosting! (lite fastare variant så den är mer formbar)