Finbesök bjuds på ostsnurror

Ikväll fick vi finbesök från Finland av gulliga Zara med föräldrar, lite kaffe, finskt choklad och ostsnurror blev det till fikat… Himla kul med gäster “hemifrån”, speciellt sin bästa barndomsvän som man hittat på de mest fantasifulla saker med… 😉 Oh vi har mycket att prata om!!

image

Du behöver
1 rulle smördeg (ex Sara Lee)
1 Ask cantadou Basilika & Gräslök
1 kruka hackad gräslök
västerbottenost
1 ägg
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C.
Rulla ut smördegen. Bred på ett tunt lager cantadou basilika & gräslök över hela plattan. Klipp över en kruka gräslök och strö ut. Riv västerbottenost över slutligen. Rulla ihop från kortsidan  och lägg i kylen ett tag. Skär sen i skivor som är 1½ -2 cm tjocka. Lägg på bakplåtspapper. Pensla med vispat ägg. In i ugnen ca 15 min.

 

image

image4 thoughts on “Finbesök bjuds på ostsnurror”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *