Aptit? Vinn presentkort á 600 kr!

Här kommer en smarrig tävling i samarbete med Aptit!

Vad är aptit då?! På aptit.se finns över 120 restauranger samlade i en virtuell restaurangvärld.
Här kan företag och privatpersoner beställa mat från ett brett utbud av restauranger till livets olika tillfällen såsom arbetslunchen, övertiden, vardagsmiddagen, middagsbjudningen hemma eller när tiden är knapp. 
De erbjuder allt från husmanskost till libanesisk, japansk eller indisk mat såväl som sushi, pizza och cupcakes. Maten levereras från restaurangen till dörren inom 60 minuter. De kallar sin tjänst ”Food on Demand”.
Sånt älskar jag!!! Tillgänglighet, bra mat, god service! (Aptit.se finns i Stockholm, Göteborg och Malmö)

Nu lottar jag ut 2 st vinnare som båda får ett presentkort på 600 kr vardera! (fraktavgiften kan även täckas av presentkortet)

Svara på frågan: ”Vad skulle du helst vilja ha budat hem till dörren i matväg?”

Tävlingen avslutas Söndagen den 16 December kl 21.0015 thoughts on “Aptit? Vinn presentkort á 600 kr!”

 • Oh, jag skulle vilja ha hem sådana små fyrkantiga kartonger som finns på alla amerikanska filmer fyllda med thaimat. Självklart ska de komma med en spännande “fortune cookie”.

 • Skulle vara underbart att få överraska tjejerna med en middag med lite smått och gott ifrån Rotisserie. Vi mammor förtjänar det efter all julstök 😉

 • Då skulle jag buda hem god asiatisk mat från tex Itamae. Sushi är storfavoriten hos hela familjen. Barnen tycker bättre om det än pannkakor 🙂 Just nu har jag fastnat i köttbulle- och falukorvsträsket så det skulle verkligen vara kul att få ett avbrott i vardagsmaten!

 • hela julbordet färdigt å klart så stressen blir mindre och jag kan njuta av lugn o ro tillsammans med man å vovve <3

 • I Malmö finns favoritkonditoriet hos aptit. Tänk vad underbart att kunna bjuda på ett riktigt tårt- och kakkalas utan att göra någonting själv.

 • Från Holy Monkey i Malmö hade jag mer än gärna mumsat på favoriten dumplings med kyckling doppade i dippsås med mango, honung och citrus. Mmm vad härligt lyxigt det hade varit att då dessutom få de små underverken hemkörda så man inte ens behöver gå i snöslasket. 🙂

 • Jag är med såklart;
  Att tävla om något så underbart.
  I pizza samt baguetter är jag kär;
  Så det vore underbart att ha de levererade här.
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

 • Eftersom jag bor i Gävle och min syster i stockholm,och när vi träffas så är det hos henne,och det är alltid hon som bjuder på middag,så därför skulle jag vilja överaska henne med en stor lyxig indisk middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *