Hummer direkt till dörren

Hummer direkt till dörren

Fick en hummer-leverans direkt hem till dörren en kväll, det är delicards koncept att leverera hem finare råvaror direkt till dörr och jag tycker det är en toppenidé för företag och kommuner att ge bort ett gåvokort till julklapp än att ge en ficklampa 😉

Jag verkligen “suger” på skaldjur 😛 så vill gärna ha era bästa tips / recept på hur jag ska tillreda denna hummer!

image

image

image

image

image

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
  • Madeleine
    Posted at 12:43h, 14 november Svara

    Oj vad lyxigt att få hummer hemlevererat. Tyvärr så har jag inget hummerrecept att dela med mig av..

  • sonja
    Posted at 20:51h, 14 november Svara

    Kolla på gårdagens halv åtta hos mej ,där tillredde dom hummer om ja inte minns fel.

Post A Comment