Mitt Kök Mässan (Tävla om biljetter)

Som några av er redan märkt och informerat mig så låg bloggen nere ett tag pga ett databasfel, men nu ska allt rulla igen! 🙂 Det tycker jag vi kör en liten tävling för…

Snart är det dags för mat- och dryckesmässan Mitt Kök i Stockholm som pågår mellan den 8-11 november. Ska ni dit?

I Castillo de Molinas monter på mässan kommer besökare bland annat kunna prova fyra olika viner från fyra olika dalar, som ger prov på något av de bästa från Chile. Däribland ett nytt vin på spännande druvan Carmenère som släpps i mars 2013. Man får chansen att tävla med hjälp av essenser som lyfter fram nyanser i vinet, och utmana varandra för att vinna gourmetlådor med 2-rättersmiddag för två, som levereras hem av Rent a Chef.

 NU har ni chansen att vinna två stycken endagsbiljetter till Mitt Kök-mässan i Stockholm. Vinnaren av dessa biljetter får också hämta ut en liten goodiebag på plats i Castillo de Molinas/Pernod Ricards monter C15:39 under samtliga mässdagar!  Fint va? 🙂

Det ända ni behöver göra är motivera varför just ni ska vinna biljetterna! (Tävlingen avslutas Tisdagen den 6 November kl 21.00)

 9 thoughts on “Mitt Kök Mässan (Tävla om biljetter)”

  • Ojojoj vad jag skulle behöva dethär! Jag har just nu den berömda tentaveckan och på torsdag 7e november klockan 08:00 ska den himla jobbiga tentan lämnas in. Resten av livet står på paus och allt handlar om att sitta vid köksbordet med laptopen och skriva skriva skriva. Att laga något spännande mat eller baka något gott fika är bara att drömma om.. Jag har inga planer alls på tentafirande och gosse vad jag skulle gilla att få åka och slappna av lite på Mitt Kök-mässan. Sätta livet på play igen liksom!

  • Jag och min bästa Nadja och jag går varje år på mässan. Eftersom vi älskar att baka och laga mat och vi har alltid lika trevlig varje gång.

  • Det vore toppen om jag hade sådan tur att vinna biljetter! Jag ska bjuda min vän på resan ner från Norrland och det skulle vara pricken över i om vi fick gå in gratis.

  • Jag skulle vilja vinna biljetter för att ta med min bästa vän! Hon har det lite jobbigt nu med barn som har adhd och badrum som är fuktskadat hon skulle behöva komma iväg och gå på en mässa med det hon gillar mest Mat och matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *