Midsommarmaten…

Midsommarmaten…

Det närma sig midsommar, kartongerna börjar rada upp sig och svarta plastsäckar med skräp samlas ihop i stugan, tänkte hinna handla hem lite midsommarmat iaf men den kom hem till mig istället! Bara komplettera lite med jordgubbar & grädde… 😉 Hur och var firas er midsommar? 🙂

Smör, ost, sill, färskpotatis och gräddfil. Traditionen är orubbad under midsommarveckan. I år är det 60 år sedan Arla lanserade gräddfil på den svenska marknaden. Nyheten var då tänk som en renodlad sommarprodukt, lämplig inte minst till matjessillen på midsommar, men blev snabbt en succé året om...

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
 • Diana
  Posted at 23:39h, 26 juni Svara

  hej…
  en lugn midsommar utan krångel…

  då vi egentligen skulle på bröllop men mannen blev sjuk…
  så det blev färskpotatis och rökt lax och grillat kött bara… och till mig.. glass och jordgubbar…

  hoppas sommarn blir skön för dig… kram

Post A Comment