Nordic Cooker

Som ni kanske vet bor det en Crock Pot hemma hos mig, som faktist används ganska ofta även om den syns väldigt sällan här på bloggen! Nu har den fått sällskap av en Nordic Cooker! Tanken med dem är ganska lika, en personlig ”kock” som fixar hälsosamt långkok medan du är på jobbet, väl hemma möts du av doften av en klar middag! Mycket smidigt!

Har testat lite av varje i båda ”pottorna” nu, tycker kalops och hel kyckling blir allra bäst i dem! Nordic cookern behöver mer tid på sig än Crock pot, men designmässigt gillar jag Nordic cooker bättre, en smaksak!

Maten tillagas under lång tid med elektrisk värme, därför bibehåller maten ett bra näringsvärde, samtidigt drar pottorna väldigt lite elektricitet! Kött tex bibehåller ganska bra sin ursprungliga storlek och krymper ytterst lite!

Nordic cookern har varit lite lättare att hålla ren för sin glaserade yta, inget fastnar i botten! Annars kan jag rekomendera båda två!

Idag blev det köttbullar i tomatsås, gjorda i Nordic cooker…