Panko Firre

Panko Firre

Världens bästa fiskpinnar med 100 % firre i innehållet fixar du enkelt själv! Panko är ett asiatiskt ströbröd som fixar fina paneringar! Idag använde vi torskfilé som vi skar i bitar…

Känner ni till Panko?

Till paneringen använde vi mjöl som vi blandat med salt & peppar, sen ner i uppvispat ägg och sist panko blandat med lite paprikapulver. Krispigt & gott!

(Stek i 50/50 smör/rapsolja på ganska hög värme)

Vitt och fint kött!

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments
  • Katarina
    Posted at 01:23h, 19 april Svara

    Jag använder panko och gillar det mycket!

  • Rebeccas.se
    Posted at 13:43h, 20 april Svara

    Spännande, det måste jag testa. Vi älskar panerad fisk i vår familj! 🙂 Kram

Post A Comment