Besviken….

Ett stort “FY skäms”  till dig som har tid och lust att anmäla mig för massa saker… Du förföljer mig, skriver fula kommentarer och tar dig tid att skicka anmälningar i tid och otid… Avundsjuka och missunnsamhet är något av det värsta en människa kan drabbas av! Jag kommer INTE att sluta blogga pga av dig, men det förstör lite av nöjet att lägga ner flera timmar i veckan på min fritid! Tack till er alla fina läsare som bryr er, det är trots allt för er och min skull denna blogg finns!13 thoughts on “Besviken….”

 • Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga & visar personen som tydligen är väldigt missnöjd med sitt egna liv att den inte kan ta det ifrån dig!! Jag och många med mig uppskattar bloggen så otroligt mycket! Läste på kryddburken att hon också blivit påhoppad, och även matplataen för ett tag sedan..
  Så tråkigt att det ska drabba er! Är ju inte så att ni bloggar för att ni vill visa upp hur mycket bättre ni är utan för att ni vill dela med er utav smarriga recept!

 • Fy vad lågt att inte unna dig den uppmärksamhet som du så väl förtjänar! Du gör ett jättebra jobb och inspirerar många så sluta för allt i världen inte att blogga.

  Till personen som förföljer dig och är elak kan jag bara säga….GET A LIFE!

  Massor av <3 till dig Kardemummagumman!

 • Älskar din blogg du är en inspirationskälla som förgyller min dag. 🙂
  Låt inte en avundsjuk människa få förstöra! Kram från Monka

 • Nej men usch å fy.. vad har du hamnat ut för 🙁 Den bittra svenska gröna avundsjukan.. FY FAN!!!

  Vi andra som gillar dig och din blogg hoppas du orkar stå emot eländet… jag ser alltid framemot dina inlägg trots att jag sällan kommenterar…

  KRAM Stina

 • Men vad är det jag läser… riktigt tråkigt att detta börjar drabba fler och fler matbloggare. Tycker att matbloggsvärlden hitills varit så förskonad från sånt. Stor kram!

 • Fyy vilka onda människor det finns ,kan det vara en person härifrån som vi har stora misstankar om att det är ,fortsätt med din fina blogg min kära dotter och låt avundsjukan blomstra hos haverapor

 • Älskar din blogg, med mycket fina resept o bilder.
  STORT FY SKÄMS för den sjukligt avundsjuka person som gör
  fula angrepp på dej! Borde kanske få sej ordentligt undersökt!!!!
  STOR KRAM från oss alla kära siss!

 • Fy för allt avund , tänk att det alltid ska finnas folk som är avundsjuka …
  Men jag hoppas att du fortsätter med din blogg , för den är alltid lika rolig och intressant att kika in på :0) . Stora kramar från mig…

 • Men vad fan.. ja en del har uppenbarligen inget eget liv, annars skulle de knappast hålla på så där. Jättetråkigt att höra. 🙁
  Men hoppas du ändå fortsätter blogga, älskar din blogg med alla fina bilder och smarriga recept!

 • förstår mig inte på de idioter som måste förstöra för andra…
  har dom inget bättre för sig så behöver dom inte vara här å läsa heller… skaffa er ett eget liv…. suck…
  kardemummagumman… fortsätt med din blogg…den e rolig att följa…. kram

 • Roligt att veta att någon avundsjuk mupp/nukka sitter och grämer sej över din blogg 🙂 Ligger säkert och vrider sej i sängen på nätterna av avund! Hahaha!

 • Alltså det är helt makalöst vilka avundsjuka människor det finns. Och elaka. Hoppas den otäcka människan läser detta inlägg och skäms!
  Kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *