Italiensk tomatsoppa med Knaperstekt Sidfläsk och Kikärter, serveras med Parmesanpinnar

Italiensk tomatsoppa med Knaperstekt Sidfläsk och Kikärter, serveras med Parmesanpinnar

Nu är pressmaterialet för Knorr klart och fotograferat av duktiga  Börje Svensson, riktigt fina bilder när ett proffs fotograferar! 🙂

 

  • 1 pkt Knorr Tomatsoppa med Mascarpone
  • 1 st Knorr Fond ”du chef” grönsak
  • 2½ dl grädde
  • färsk timjan
  • 1 pkt kikärter
  • 100 g knaperstekt sidfläsk
  • Riven parmesan

Parmesanpinnar:

  • Smördeg på rulle
  • Riven parmesan
  • Olivolja
  • Flingsalt

Gör såhär:

Värm soppan och häll ner kikärterna, låt koka 5 minuter, tillsätt grädden. Knaperstek sidfläsket. Toppa soppan med sidfläsk, riven parmesan & timjan. Sporra ut tunna remsor av smördegen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olivolja, strö över salt och riven ost, snurra pinnarna och grädda i 180 grader 8-10 minuter. Servera pinnarna som tillbehör till soppan!

nette
info@kardemummagumman.se
2 Comments

Post A Comment