12 apr Italiensk tomatsoppa med Knaperstekt Sidfläsk och Kikärter, serveras med Parmesanpinnar
Nu är pressmaterialet för Knorr klart och fotograferat av duktiga Börje Svensson, riktigt fina bilder när ett proffs fotograferar! 🙂
- 1 pkt Knorr Tomatsoppa med Mascarpone
- 1 st Knorr Fond ”du chef” grönsak
- 2½ dl grädde
- färsk timjan
- 1 pkt kikärter
- 100 g knaperstekt sidfläsk
- Riven parmesan
Parmesanpinnar:
- Smördeg på rulle
- Riven parmesan
- Olivolja
- Flingsalt
Gör såhär:
Värm soppan och häll ner kikärterna, låt koka 5 minuter, tillsätt grädden. Knaperstek sidfläsket. Toppa soppan med sidfläsk, riven parmesan & timjan. Sporra ut tunna remsor av smördegen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olivolja, strö över salt och riven ost, snurra pinnarna och grädda i 180 grader 8-10 minuter. Servera pinnarna som tillbehör till soppan!
Amy's piece of cake
Posted at 17:22h, 12 aprilSå enkelt och gott. De där parmesanpinnarna vill jag verkligen sätta tänderna i!
Anna/Frostrosor
Posted at 21:18h, 12 aprilSnyggt!