Bröd & Sjukdom

Tiden rullar på snabbare än snabbt nu när man börjat jobba, men såhär länge gick det innan man ligger hemma i sjuksängen.. 😉

Ska passa på att slänga in en brödrecension nu med, eftersom jag är med i Pågens brödpanel och testar deras nyheter!

Tre nya bröd med surdeg har kommit!

Pågen Kärnsund

Pågen Kärnsund

Osötad, nyckelhålsmärkt och färdigskivad Kärnsund bakas av bl a fullkornsråg, fullkornsdurumvete, surdeg och kallpressad rapsolja. Klippta rågkärnor gör att brödet får rustik känsla. Smakade lite torr att äta som macka men rostad med massa smör på var den riktigt mumsig!

Pågen RågaLimpa

Pågen RågaLimpa

RågaLimpa är en klassisk sirapslimpa fast mörkare brun än vad svenska limpor normalt är. Limpan är av dansk typ med lin- och solrosfrön. Mustig smak och saftig konsistens. Bakas av bla fullkornsråg och surdeg på råg. FAVORIT! God macka som även barnen gillade!

Pågen LingonGrova Favoriter

Pågen LingonGrova Favoriter

Populära och välkända LingonGrova har fått ett syskon som döpts till LingonGrova Favoriter. Det är brödhalvor som toppats med klippt råg och fina små mannagryn. Fylligt, mustigt, saftigt och mjukt. Bakas av bl a vetemjöl, surdeg på råg och fullkornsrågmjöl. Väldigt goda och lite nyttigare variant av lingongrova!

(Alla bilder är Pågens egna!)