Alla hjärtans dag…

Alla hjärtans dag…

Alla dessa dagar för att någon ska tjäna pengar, man kan ju visa lite kärlek varje dag men ändå köper jag alltid något just till alla hjärtans dag! Hur gör ni?

Jag fick testa en burk exklusiv lakrits som endast tillverkas till Alla hjärtans dag,  finns hos Ninasmat.se!
En mjuk gourmet sötlakrits överdragen med vit belgisk lyxchoklad och söt jordgubb med en syrlig twist av hallon, söt burk med gott innehåll, skulle jag gärna ge bort till alla hjärtans dag! (Ni får även  rabatten på 10 % med kod: Kardemumma Gumman)

Från samma butik fick jag även testa Monsterglassformar till barnen! Det blev poppis kan jag säga! Emmis rörde ihop en yoghurtglass med vaniljyoghurt, turkisk yogurt, florsocker och mosade jordgubbar, hällde i formarna och lät frysas! De var billiga, 98 kr för 4 st , men kändes som mycket bra kvalitè på plasten och ordentlig “pinne” att hålla i så även Olivia kunde mumsa på en yoghurtglass! (ca 1 dl i varje form)

nette
info@kardemummagumman.se
1 Comment
  • sonja
    Posted at 22:08h, 11 februari Svara

    OJ den lakritsen frestade ,glassformarna va häftiga

Post A Comment