Gömda Pärlor

I Hagsätra där vi bor ligger en liten undangömd pärla en bit från centrum och typ 500 meter hemifrån, Pappagallo! En Restaurang/Pizzeria med den godaste maten och väldigt fint uppbyggda rätter, priset är i det billigaste laget så den ekvationen går inte riktigt ihop.  😀 Jag vill tipsa er som är i krokarna att testa, ni kommer inte bli besvikna! (Även här i Närpes finns en pärla , Café JP , gillar!!!) Vet ni av fler toppen ställen som ligger lite undangömda?

(mobilbilder)1 thought on “Gömda Pärlor”

  • åhh, bästa!! har vart där många gånger, var där i torsdags, de har bytt ägare, men maten var lika god, eftersom kocken stannade kvar;)
    tre bröder som tagit över, och den ena killen va väääldigt snygg;)
    ha det så bra, älskar din blogg:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *