Tapas och Snälleröds Snaps

Igår kväll var det soff-häng som gällde, “Sommaren med Göran” som film och lite småplock…  Parmaskinka, Falbygdensost, mini oliver, chorizo, basilika, grissini och potatissallad….

Lagom till julen lanserar Snälleröds en specialdesignad utgåva av snapsen Jungfruns Brännvin tillsammans med formgivaren Lisa Bengtsson – som fått fria händer med etikett, formspråk och utseende…. Snälleröds har en ekologisk certifiering vilket innebär att alla råvaror som används i snapsarna är ekologiskt odlade och produktionen sker enligt gamla beprövade metoder. Kul och annorlunda flaska!  Tar ni en snaps till julmaten? (eller till tapas…) 😉1 thought on “Tapas och Snälleröds Snaps”

  • Har du inte lust att slänga upp typ några exemplar av recept till “typiska nyårs-middagar”? Ska ju bjuda över vännerna på middag men kan ju endast laga “micromat” och snabbmakaroner hehehehehe 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *