Lyxiga firrar

Lyxiga firrar

Det har droppat in lite nyheter på fiskfronten! Bla en lutfisk som kommer i portionsförpackning, släng in i micron ca 6-7 minuter, firren börjar vissla och då är lutfisken klar! Himla smidigt må jag säga, speciellt i detta hus där bara jag och Olivia åt fisk, räckte med en portionsförpackning! 😀 Äter ni lutfisk? För mig måste den finnas med på julbordet!

Lutfisk från Lysekils kom i 3 portionsförpackningar, totalt 1 kg! Den ger jag 5 av 5 möjliga!

Ica selection har även de en lite lyxigare fisk till jul, gravadlax i olika smaker .Gravad lax med smak av ingefära, Najadlax som är gravad och rökt lax på traditionellt vis och gravad lax med smak av apelsin…. Me like!

nette
info@kardemummagumman.se
3 Comments
 • Pia
  Posted at 09:08h, 09 december Svara

  Jaadå lutfisk ska de alltid va på julbordet

 • Nellie-Sockertussen
  Posted at 12:56h, 09 december Svara

  Hej!
  Jag tänkte tipsa dig om en tävling på min sida, du kan vinna ett unikt, valfritt smycke! Kom gärna och var med =)

  Ps. Nästa vecka kan du vinna en köksassistent från OBH Nordica =D

  Kram
  /Nellie

  http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html

 • Anna/Frostrosor
  Posted at 19:44h, 09 december Svara

  Gottiga fiskar! Jag tycker om lutfisk men ingen orkar äta det också på julafton, så vi brukar äta det på annandagen.

Post A Comment