Nespresso Variations testing

Som sagt igår var jag iväg på ett event ordnat av Spot and Tell till Nespresso store (Kungsgatan, Sthlm) för en testning av deras nyheter samt introduktion till Latte Art. Himla trevligt! För er som inte besökt butiken kan jag varmt rekomendera det, personlig service och något utöver det vanliga i designväg! 😉

Variations 2011 – En rik smakpanel

För sjätte året i rad lanseras tre nya kaffeblandningar i den begränsade serien Variations. För att framhäva aromen i kaffet serverades det med små bakverk i samma smakkombination, allt gjort av Tössebageriet!

Vaniljblomma (Personlig Favorit) – Ett harmoniskt möte mellan den sammetslena vaniljsmaken och den fylliga Livanto. En rund och subtil blandning som utmärker sig med sina lätta blomstertoner.

Serverad tillsammans med härlig Vaniljmousse…

 

Körsbär – De söta tonerna och doften av mogna körsbär accentuerar den rostade karaktären hos Livanto. Tillsammans ger de en fruktig och mustig smak.

Serverad tillsammans med Körsbärssorbet…

 

Mörk choklad – Toner av mörk, bitter choklad möter de karamelliserade tonerna hos Livanto Grand Cru. Resultatet är en rik kombination som för tankarna till intensivt mörk choklad när du dricker detta kaffe.

Serverades med Fondant Au Chocolat….

Dessa finns att köpa under en begränsad tid (from 14 November) Förra året sålde flera av deras limited smaker slut på 2 veckor så skynda er att beställa! 😉 (Kostar 43 kr för 10 kapslar)

Nespresso store – Snygg design…

Nespresso crew redo att berätta om hur man testar kaffe, på liknande sätt som man testar vin..
Latte Art, försök få så fina bubblor som möjligt på skummet så chokladen håller sig ovanpå den, då är det lättare att jobba och mönstret håller sig finare…
Vi fick egna verktyg att jobba med av Nespresso, jag måste nog träna lite mer hemma! 😉
Min Nespressomaskin skrattade av lycka av alla nya smaker och tillbehör som fick komma med hem…. Mums!
Stort Tack Spot and Tell samt Nespresso för ett lyckat & professionellt Event! 🙂