Glöggsäsongen inledd!

Gårdagen spenderade vi i Nacka Forum, tittade på Per Morberg när han lagade mat, men gick ganska snabbt igen… Han må va en entertainer men inte vidare schysst mot beundrarna! Lika rapp i käften som dålig kökshygien…. Jaa jag vet att du kollar här Per, så försök inte!  😉 Träffade iaf bästa Theres med familj där så vi bestämde att fortsätta kvällen hos oss, betydligt trevligare! Vi fikade på Äppelsmulpaj (vinteräpplen som jag fått av Brittis.. Tack!) och inledde glöggsäsongen med gooood glögg från Kiviks!

Chokladfontänen uppskattades av svampflickan..

Emmis höll koll på Per bakom kulisserna… 

Trevligast på stället var helt klart Melanders Fisk! Detta ostron svepte Theres i ett kick och hon kände havets salta kyssar… 😉

Glöggnyheter från Kiviks, vi testade äppelglögg med smak av saffran och apelsin, himla god så ser framemot att testa de andra!

Äppelsmulpajen slank ner i ett nafs….