Lite nyheter i och utanför köket…

Lite nyheter i och utanför köket…

Idag var en bra dag! Började morgonen med pressvisning av nya Bugaboo DonkeyBonti (vill haaa!), vidare och handla hem massa ingridienser till en Spansk Tapas Buffé som ska tillredas imorgon! På Coop hittade jag äkta vaniljpulver i en liten burk… ska bli trevligt att sätta den på prov i morgondagens spanska dessert

Den nya vagnen var inte mycket bredare än Cameleon, då den kunde föras ihop och dras ut som ett dragspel!

Min Lillspetta hade bra gärna kunnat dela en sån med syrran…

Ekologiskt Vaniljpulver utan tillsatser och socker..

Den här söta spritsen inkl tyllar fick jag även idag, den kommer från Ninas Mat, har ni inte sett den webbutiken ska ni absolut kika in!

nette
info@kardemummagumman.se
3 Comments
 • Martina
  Posted at 10:00h, 03 september Svara

  Åh, en sådan där sprits skulle jag också vilja ha 🙂

 • curlingmamman
  Posted at 07:55h, 04 september Svara

  Hittade hit av en slump men åh vilken mysig blogg du har!Det blir garanterat fler besök:)kram

 • Pingback:Mera shopping… | saraidjurriket
  Posted at 12:41h, 16 september Svara

  […] ser så himla snyggt ut! Men jag har ju ingen…. Och så kom jag ihåg att jag hade sett på Kardemummagummans blogg att hon hade köpt en sprits i en så vacker plåtlåda för ett tag sedan. Och hittade istället […]

Post A Comment