Kvällsgott (Lchf)

Dagen förlöpte fint! Shopping i Bromma Blocks vilket resulterade i ute lunch… Blev Mezetallrik: Kycklingspett med massa röror & sallad till. Kvällshungern släcktes med denna tallrik:

Har suttit och letat goda Lchf recept till helgen, hittade ett som såg smarrigt ut på hemmagjord Bounty! (Kokoschoklad) Ruvar ni på någor bra recept?! 🙂5 thoughts on “Kvällsgott (Lchf)”

  • Nu skriver en kille för ovanlighetens skull! 😉 Kul med lchf-recept! Även om jag inte slaviskt äter sådan kost, mår man ju bra på den, och den mättar länge. Mindre risk för blodsockerfall också. Bra på många sätt. Viktnedgång tack vare färre/mindre måltider är liksom bara en bonus, och bra även om man inte behöver gå ner alltså. 🙂

  • Vad kul att du har en massa lchf recept! Har själv ätit lchf sedan drygt en vecka tillbaka.Igår testade jag en lchf chokladmousse som funnits på olika bloggar bla Matplatsen. Men ja, smaken är väl som baken för ingen i sällskapet kunde äta den. Så otroligt bitter smak! Och då hade jag ändå blandat chokladen med dubbla mängden vispgrädde mot vad det stod! Nä bären och grädden slank ner resten hamnade i soporna. 🙁 Ser framemot fler goda recept här!

  • Alexandra: Tack snälla! Vad glad jag blir… 🙂
    Jonas: Yes, bra med lite fler matintresserade killar här! 🙂
    Åsa: Jaa för mycket mörkchoklad blir inte gott! Beskt som du säger…. Hoppas du hittar nån annan dessert här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *