Tomatkarnevalen 2011

Vi är på plats och har deltagit i tomatkarnevalen i dagarna 2! Två dagar har vi gått på marknaden, ätit lite gott och handlat lite marknadsgodis… Gårdagen är lite censurerad, då var det karnivaldans i stortältet och Kardemumman hittade hem framåt halv 4 på natten… :S Jaja, är det kalas 1 gång om året så är det! 😉

Starbucks iskaffe med karamellsmak hittades på den lokala mataffären, mums i värmen!

Kotipizza & muminlemonad ska naturligtvis avnjutas…

Ingen Tomatkarneval utan tomater…

Hoppslott var perfekt för små springiga ben…

Men ibland behövdes vila & vatten i värmen…

De obligatoriska vårrullarna…

Väl hemma fixade mamma & pappa smarriga älghamburgare! Suupergott… Sånhär mat borde serveras på karnevalshelgen (på kvällen med..) får försöka övertala Fredagskocken Mattias Larsson att vi ska servera grillade hamburgare på Tomatkarnevalen 2012.. 😉 Då skulle ni väl komma?

Innan karnevalsdansen igår träffades vi hemma hos Camilla, hon bjöd på en god Vitchokladkladdkaka med jordgubbar, ett recept hon hittat hos Kakkakaffe (Som förövrigt är en intressant blogg). Smakade lite som min vitchokladkladdkaka med lime. 🙂