Skedvistrand (bilder)

Ja, jag var som sagt bjuden av Spot and tell att lyxcampa nu i helgen i Skedvistrand. Jag, Josefin, Irma och Olivia hoppade i bilen fredagkväll och körde mot Kolsva (Köping)… Min navigator fick dock spunk och tyckte att jag skulle ta en fin liten tur på en minimal grusig, hoppig sandväg på en sisådär 10 km… vi stötte på fallna träd och lite annat smått och gott på vår ”nära naturen upplevelse”. Vi stannade till vid ett Ica och åt vårt livs godaste baguette med skagenröra, tummen upp! Vi kom fram till Skedvistrand vid kl 20, fick vår stuga och knallade upp till receptionen/cafét för en välkomstdrink och ostbricka med de övriga deltagarna som var inbjudna! Personalen på campingen var verkligen hur trevliga som helst och fixade allt på momangen som man kan behöva…

 

Sjön låg på bekvämt avstånd från stugbyn…

Välkomsdrink och ostbricka! Preesentation av Skedvistrand och lite andra sponsrande företag blev det här..

Fredagkväll till ända och partypinglorna/ bloggkollegorna hade nu börjat tappa ur sina bag-in-boxar (av ljudnivån att dömma), vi gick snällt till stugan och nattade barnen, dukade upp snacks buffén och iskall cola! Kvalitéts tid med bästa Jossan…

Lördagmorgon kl 8 väntar nyvakna tjejer på frullen, mammorna ska strax bege sig till cafét för frukostbuffé själva…

Efter frukost släppte vi ut glada ungar på grönbete…

I väntan på lunchen åkte vi iväg men bilen en sväng till Köping, innan lunch (som serverades i ladugården) började var det visning av klickgolv från Bjoorn.se…

Det bjöds inte på några stora kulinariska upplevelser till lunch, salladen lyste med sin frånvaro, inget för bantare, inget för gravida, inget för vegetarianer… Men sen kanske jag ställer aningen höga krav på maten!?

Middagen serverades på samma ställe, vi slappade ett tag i väntan på den…

Vi fick testa en ny cider i väntan på middagen….

Middag blev lasagne och en sallad, Vi satte oss ute i solen och njöt av tystnaden och naturen…

Det tråkigaste med vistelsen var att vi inte kunde använda inomhuspoolen då den inte hunnit bli godkännd än…. samt att vi fick uppleva vuxenmobbning på hög nivå (inte mot oss), sånt går emot allt vad jag står för! Man ska inte kasta sten i glashus… 😉

Tack till spot and tell och skedvistrand för denna fina vistelse! Tack till alla nya bekantaskaper, roligt att möta lite bloggföljare och himla kul att träffa några av er jag kände sen innan igen! 🙂

…. och tack till bosign.se för goodiebagen!