ZOÉGAS Kaffeskola, chans att vinna kaffekvarn & hela bönor!

Som ni säkert märkt så gillar jag  ZOÉGAS kaffe! Hela bönor använder vi i vår kaffemaskin, vilket jag tycker blir allra bäst! Men alla har inte en kaffemaskin men vill ända få nymalda färska bönor, hur gör man då?

Jo då kollar man  ZOÉGAS kaffeskola som kommer upp här på bloggen i 5 avsnitt (5 dagar), efter sista dagen kommer jag lotta ut två stycken Wilfa CGR-1 kaffekvarnar. Detta är en prisvärd och stilren kvarn med hög kvalité på malverket för gott nymalet kaffe varje gång. Malningsgraden kan justeras från grov till fin malning och kvarnen har även en timerfunktion för korrekt mängd kaffe samt dold sladdförvaring. Vinnarna får även några paket hela bönor från ZOÉGAS sortiment. Toppen!

Så in och lär er mer om kaffe! Klicka på bilden för att komma till första avsnittet om fördelarna med färskmalet.