Maremonte Il Forno (Restaurangrecension)

Varning för gnälligt inlägg! 😀

SKÄMS! Skäms på er!

En restaurang i Farsta Centrum, Maremonte. Där åt vi ikväll, en ceasarsallad samt entrecóte! Allt lungt tills maten kom, även om vi varit med om snäsigheter här förut! ceasarsalladen var helt ok. Men att ens servera det där köttet är skrattretande, nötkött med typ 60 % fett på sig. Vänligt med bestämt skulle vi påpeka detta för ägaren varpå han skriker med hög röst att vi inte är på nån fin restaurang i stan, så vi kan inte förvänta oss sån entrecóte (För 159 kr), (beställde en välstekt men fick en medium med)! Extremt dålig kundservice. (Vi erbjöds inget annat istället heller, utan fick traska till bordet och sätta oss igen med fettbiten..)

Såå, nu har jag lättat mitt hjärta och höjt ett varningens finger för er som vill hålla er undan dålig service, hör inte till vanligheterna att Kardemumma Gumman surnar till men nu har Maremonte sett henne för sista gången! 😉

Tacka vet jag min egen ceasarsallad, serverad av en glad kock… 😉

Har ni andra varit med om liknande händelser, var hände det isåfall?