Tävling!!! Vinn en ipad & en tårta!

Ipad tårtan som jag fick för ett tag sedan var såå himla god, och nu har nån av er läsare chansen att tävla om precis en sån tårta! (Bor ni långt från Stockholm får ni istället ett 500 kr presentkort att köpa en tårta på ett lokalt konditori). Denna tävling pågår på 4 olika bloggar, när de 4 olika tårtvinnarna är utsedda tävlar dessa 4 i sin tur om att vinna en egen Ipad, en jury från arla utser vinnaren med den bästa motiveringen! 🙂 Bra va?Så vad ska ni göra då?

Ni ska motivera varför just ni ska vinna tårtan, den med bäst motivering skickar jag vidare till Ipad tävlingen samt utser till vinnare av tårtan! (länka gärna till tävlingen från er blogg om ni har en.)

Tävlingen avslutas Fredagen den 11 Mars kl 18.00

(Arla kökets app)

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.38 thoughts on “Tävling!!! Vinn en ipad & en tårta!”

 • Med en kost som är fettsnål, hjälpte Arla mig att nå mitt mål.
  Hur kan detta bättre firas än med en ipadtårta och en skål!

 • Vill gärna va med i tävlingen ,denna tårta från Arla skulle va nåt i samma smak som våra prinsesstårtor ,så det skulle va trevligt att prova på nästa gång vi kommer till vårt grannland

 • Min motivering lyder:

  Min pojkvän kan inte sluta tjata om att han såååå gärna vill ha en ipad.. Det hade varit så kul att överaska honom med just en Ipad, fast i tårtformat då, men det är ju tanken som räknas 😉 Han fyller dessutom 25 i juli, så det hade varit helt perfekt!

 • Jag vill min dotter hylla, då hon snart 7 år kommer fylla.
  Kalaset blir stort och vi vill slippa stöket, genom att vinna goda tårtan från Arla-köket!

 • Vill ge min arbetsplats en tårta när jag slutar. Och man ska ju sluta på topp, de kommer garanterat komma ihåg den här tårtan ett bra tag 🙂

 • Jag skulle oerhört gärna vilja var med! Om jag hadde turen att vinna, skulle jag vilja glädja min syster, som har gått igenom hel massa tråkigheter det sista halva året och verkligen behövs muntras upp. Det finns ju desverre inga garantier i livet, men man lär sig av det man går igenom, och blir förhoppningsvis starkare av det! Jag skulle ordna ett litet surprise party för henne och alla hennes nära och kära , så hon iallefall kan känna att VI är där för henne!

 • Jag kan inte er låta
  Att ge bort denna underbara tårta
  Till någon annan än mig
  Som Behöver lite extra kalorier i sig

 • Jag skulle vilja samla alla härliga och starka mammor jag har haft äran att lära känna. Jag tycker dom alla förtjänar att hyllas och bli lite bortskämda för en kväll. Och det är just vad denna coola tårta skulle göra 🙂

 • Jag vill jätte gärna ha en ipad då min dator är på väg att gå sönder och en ipad skulle kunna ersätta den 🙂

 • När jag var liten så fick jag alltid mammas hemmagjorda glasstårta (dock köpt glass) när jag fyllde år och min syster som fyller år i semestertider fick alltid välja ut sin tårta på bageri. Detta var jag så himla avis över under min uppväxt (för det var så under många år). Inte en enda gång fick jag födelsedagstårta från ett bageri. Dock har inte det ändrats utan jag har än idag aldrig ätit en köpt tårta på min födelsedag. Det skulle vara så himla kul att ändra på det. Jag fyller nämligen 34 år den 27/3 och det vore helt fantastiskt kul att få äta en tårta som är köpt på ett konditori istället för att baka min egen – Det är höjden på lyx enligt mig! 🙂

  Att eventuellt få en Ipad på köpet vore en riktigt härligt fenomenal bonus! 😉

  Ha en härlig kväll!
  Kram, Lisa

 • Ständigt på språng med mycket på gång.
  Kylen är fylld med arla produkter, men inspiration är borta.
  Men med en Ipad kan jag snabbt gå in på arlas kokbok och behöver inte springa runt som en vilsen råtta.

  Kram Malin

  mail: malin-s87@live.se

 • Jag vill så gärna vinna tårtan till min Äldsta son. Han fyller 16år den 24.3 och skulle bli så glad över en tjusig ipad tårta!

 • Nyinflyttad och vill festa.
  Jag vill bjuda på det bästa.
  Med en ipad tårta till inflyttnigskalaset.
  Vill jag höja vinglaset.
  För att laga bästa rätten.
  Vill jag använda Ipad till Arla recepten.

 • Jamen självklart får man ju vara med i tävlingen 😉

  Varför jag ska vinna Ipad… för att jag har en GAMMAL nokia sedan 5-6 år tillbaka som inte fungerar så värst vidare bra längre… stänger av sig själv helt plötsligt eller bara startar om och hänger sig.
  Jobbar inom IT branchen men har inte ens en padda själv och allt skulle underlätta något fruktansvärt om jag skulle ha en padda… MEN… pengarna tryter och jag sätter det hellre på våra fyra tonåringar hemma än på mig själv, är väl där största problemet är. Jag sätter inte ner pengarna på en till mig själv 😛

  Och tårtan vill jag ha för att den ser så fin och låter så god. Nu bor jag ju långt ifrån sthm men vet ju om att det finns smaskiga saker på bagerierna runtom här nere 🙂

  Jag tycker alltså att jag helt klart är den värdige vinnaren eftersom jag aldrig tänker på mig själv *haha*

  Nå.. finns nog andra som har klart bättre motiveringar…

  Trevlig dag!

 • Min plånbok är inte så fet,
  så på en IPAD går jag bet.
  Men med kardemummagumman kom en liten chans nästan minimal,
  att vinna en tårta och gå till final.
  Det skulle vara roligt att överaska med en tårta med finess,
  tänk om jag på min 30-årsdag kunde bjuda på en Arla-sponsrad IPAD delikatess.

  ps: länkar här: http://mamatilltva.blogg.se/2011/march/

  Ha en fin dag.

 • Klart jag vill vinna en iPad-tårta, den ser jättefin ut! Min sambo har nyligen köpt en iPad, jag förstod inte varför från början, tyckte det var onödigt. Men efter att ha fått testa den så är jag också fast. Det är en jättebra “manick”! Jag använder den främst i köket, när jag tittar på recept från nätet (Arlas hemsida bland annat). Innan har jag skrivit ut recept, men det slipper jag alltså nu. Så fastän jag var skeptisk i början så tycker jag nu att den är underbar och nästintill oumbärlig. Tårtan skulle jag såklart dela med sambon och snällt säga “Du hade rätt älskling, iPaden är nödvändig”. 🙂

 • Åh den ser ju bara för underbar ut.Den skulle man vilja sätta tänderna i.Jag glömde bort syrrans födelsedag och skulle vara perfekt att vinna denna tårtan så jag kan säga grattis i efterskott då hon fyllde i söndags och bjuda på denna tårta.Dessutom har hon en ipad så hon skulle nog skrika då hon ser tårtan av glädje.Dessutom så skulle det vara jättekul och vinna,då jag har en dålig och gammal mobil,vore kul att använda internet något jag inte kan med min,så jag kan leta upp recept.älskar att baka,så vore perfekt med er hjälp att få önskan uppfylld.

 • Fniss trots den högteknologiska värld vi lever i, så vet jag vet inte vad en IPad är för nåt.. Fast jag antar att en sån mojäng har man mycket nytta av.. Men tårta vet jag vad det är för nåt.. Till min kära makes stora sorg så är jag inte lika förtjust i sötsaker som han är. Så jag brukar be honom att rita en tårta på bordet när han är sugen på en sån hehe.. Det vore himla roligt att kunna få ge min älskling en tårta på vår 21-åriga bröllopsdag i sommar.. Hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

 • Hej Kardemummagumman! Nu har jag suttit länge och filat på min motivering för jag vet att min älskade sambo hade blivit överlycklig om hon fick en iPad-tårta på examensdagen! =)

  Motiveringen:
  En första klassens datanörd är min tjej
  – komplicerad teknologi är hennes grej.
  Hon blir lycklig av att skapa program och system
  och kan lösa nästan alla av en dators problem.
  Ingenjörsexamen tar hon snart efter tre års hårt slit,
  vad vore då bättre än att en iPad-tårta hittar hit?
  Hon skulle verkligen skina upp som solen, japp,
  om hon fick äran att äta upp Arla Kökets fina app!

 • Vilken fin tävling!
  Jag bryr mig inte så jättemycket om ipaden, även om det vore underbart att vinna en såklart.
  Men min underbara, söta, bästa mormor fyller snart 80 år. Givetvis vill jag ge henne en riktigt fin present, men som gymnasieelev har jag det rätt knapert. Jag skulle bli så himla lycklig om jag fick bjuda henne på en riktigt lyxig, god tårta på hennes dag 🙂
  Kram!

 • En ipad skulle pigga upp efter en tid med sjukhusvistelser o mera såna blir det, vore ypperligt med en ipad som underhållning medan man ligger där o tvingas vara borta från sina nära o kära.. Tårtan skulle även vara perfekt i min mage eftersom jag kämpar med att gå upp i vikt

 • Fettisdag är nära på jämställd med julafton för mig. Helt klart viktigare än min födelsedag. Varje år bakar min mor helt fantastiska semlor och jag svullar tills magen är rejält utspänd och proppfull. Iår är hon bortrest, och jag fick hålla till gods med konditorisemlor! Skandal. Tårtor däremot, är något jag med stor glädje inhandlar. En schysst tårta skulle dämpa min ångest och lidandet över att vänta på riktiga semlor… 🙂

 • iTårta till min man, iMuffins till min dotter.
  iPad till mig för att slippa bakbokens klotter.

  Arla ger godaste mjölken och svenskt smör,
  mjöl och socker också till bullarna hör.

  Vad är iVärlden mot nybakade bullar och kall mjölk?!

 • Motivering:

  Min far är helt tokig i allt som har med elekronik att göra, allt prat om ipad och iphone och det senaste hela tiden ! Nu är det ju så att han tjatar till sig en ipad till hans födelsedag av mig och mina syskon, nått som vi tycker är på tok fö dyrt! Skulle vara så roligt att se hans min då vi kommer med en ipad, på tårta ! Skulle vara super kul om man hade chansen att vinna ! 🙂

 • Hej!

  Jag skulle behöva en ipad när jag står i köket och ska laga mat och baka då behöver jag inte vara rädd att förstöra mammas dator när jag ska kolla recepten.
  Då blir både mamma och jag glada och vi kan fira med en riktigt god tårta.

 • Min älskade sambo fötjänar en tårta, jag och barnen har varit konstant sjuka sen innan jul och han kämpar på och drar hela lasset själv just nu! Självklart ska han belönas med god tårta!

 • En underbar mamma som aldrig haft råd med en data men alltid har haft ett stort intresse för mat och hon lagar supergod sådan. Jag skulle vilja ge henne en teknikpryl som aldrig ens kunna drömma om att äga plus att där kan hon finna ny inspiration till recept vilket hon tycker är jobbigt ibland 🙂

 • Min vän mår inte så bra, med en sådan här tårta skulle hennes vardag förgyllas. Bara en sån här sak kan få en på bättre humör! 🙂 Blev glad bara jag såg denna coola bild, att man kan göra en sån här tårta det är coolt!

 • En mamma alltid på språng,
  fixar många saker på en gång.
  Många matbloggar jag följer,
  fast jag min usla kokkonst bra döljer.
  Minglar gärna ofta och med många,
  om mat, vin och resor blir samtalen långa.

  En tårta till familjens alla kalas vore härligt,
  och ingen vore gladare än sambon helt ärligt.
  Men Ipaden skulle bli min födelsedagspresent på söndag,
  en sådan överraskning får man inte var dag!

 • Alltså, jag tänker inte rimma eller trixa, jag skulle bara vilja säga att det där var den absolut snyggaste tårtan jag någonsin sett! Skulle jag vinna skulle jag ha en fest till tårtans ära, strunt samma om jag har någon annan att fira 🙂

 • Alltid i farten och med 2 underbara tonåringar som allt som oftast blockerar datorn i huset. Familjelivet är fantastiskt, men en Ipad; liten, kraftfull och lätt – skulle underlätta tillvaron för mamman i huset 🙂
  Tårtan; grädden på moset!- går till mammans mamma och hennes underbara Lars som ställer upp med allt från trädgårdsskötsel till receptförslag inför helgmyset.

 • Min fru och dotter fyller snart år, kanske kan jag glädja dom med en vacker tårta. Ipaden får dottern som pluggar IT.

 • finns det något bättre än tårta? NEJ, jag är världens tårtmänniska och skulle absolut vilja ha den där läckerbiten!
  Och en ipad är min dröm, jag har alltid velat ha en sån, ända sedan de kom ut. Men jag är 16, vilket innebär att jag inte badar i pengar. Därför skulle jag vara väldigt tacksam om jag lyckades vinna, för en gångs skull..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *