Italienska Ambassaden…

.. Var jag bjuden till igår, anledningen var lanseringen av lite nya produkter från Italgross, Mutti. Mutti kliver nu in på svenska marknaden med en ny “juste” schysst Ketchup! 1 kg ketchup innehåller 2,2 kg  100 % italienska tomater. Tomat innhållet är 68 % (jfm Heinz 55 % och Felix 60% tomatpuré). Mutti har tilldelats Integrated Production Certificate samt är GMO-fria sedan 2001.

Som de flesta av er redan vet använder jag nästan bara Mutti´s krossade tomater sen innan, och är en stor fantast av ketchup så jag är väldigt glad för denna nyhet! Nedan kommer ni få se massa bilder från gårdagen, som var helt underbar & minnesvärd! Vi serverades massa härlig mingelmat som allt var baserat på tomat och komponerad av Carlo Casoni. Bubbel i glasen,  Italiensk opera samt Ambassadören själv var med på minglet.

Riccardo Mondolfi, GM Matric Italgross…

Ketchupen kommer att finnas i affär v 6-7, först ut är Hemköp och Willys, ca pris 24.90,-

Det bjöds på Italiensk Opera…

Goodie Bag med massa gotti!
0 thoughts on “Italienska Ambassaden…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *