Nytt i köket!

Nytt i köket!

Sakta men säkert fylls köksskåpen med saker man önskar sig & vill ha… Efter denna resa till Finland har mina köksskåp fått nya invånare i form av Iittala Ultima thule glas… Så sköna att dricka ur med sin skrovliga yta och tunga glas…Visst är dom fina? 🙂

Ultima Thule

Bilder lånade från dukatbord.se

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • Designing good life - Sarah
  Posted at 14:11h, 13 januari Svara

  Dom är jätte fina! Klassiska och fungerar alltid.

 • Anna/Frostrosor
  Posted at 15:08h, 13 januari Svara

  Gillar också de! Har inte de själva (förutom en skål) men min bror sparar på de.

 • Pia
  Posted at 15:19h, 13 januari Svara

  Dom e jättefina, har själv 13st av dom, några har gått sönder. Borde väl utöka samlingen med nån annan modell, har mjölk glas storleken nu.

 • Johanna
  Posted at 20:36h, 13 januari Svara

  Åh vad avundsjuk jag är, dom vill jag ha!! Så fina!!

 • Stina
  Posted at 21:33h, 13 januari Svara

  Dessa har jag samlat till min brorsdotter som jag är gudmor till. Tyvärr avslutades det lite när hon försvann iväg ett antal år med sin mor på Åland.. men bara jag åker upp igen ska jag nog minsann handla några till.
  Jag fick tag på en katalog för MÅNGA herrans år sedan ifrån just Iittala… där fick man alla olika storlekarna som fanns på alla olika sorterna som dom hade då. Lätt att skriva upp och minnas vilka man hade köpt. Så nu är det bara att börja ladda igen.
  Lite synd att dom är svåra att få tag på här. Väldigt dyra i dom fina butikerna där dom finns… 🙁

 • Yasemin- Mezehouse
  Posted at 16:51h, 14 januari Svara

  Allt från Liitala är så fint. VIll ha dem. 🙂

Post A Comment