Oatly & Alpro Soya

Oatly & Alpro Soya

För en tid sedan fick jag hem lite smakprover på både Oatly & Alpro Soya, båda funkade ypperligt i matlagning… Oatly hade väldigt goda glassar som är både mjölk och sojafria, Emmis åt upp alla jordgubbspinnar med god aptit. Av drycker föredrar jag Alpro soyas, även deras desserter i burk var super, speciellt den med choklad -smaskens!

Har ni testat nån av dem och vad tyckte ni?

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
  • Ghettobruden
    Posted at 23:31h, 07 januari Svara

    Nej, jag har inte testat dom men det kanske blir aktuellt. Jag har druckit Oatlys men inte testat något annat.

  • miriam
    Posted at 12:10h, 30 januari Svara

    alpro soyas produkter äter och dricker jag dagligen! min favorit är deras soyghurt i smakerna blåbär/vanilj/jordgubb

Post A Comment