16 nov Operakällaren & Gooh!
Som ni redan vet var jag bjuden till Operakällaren igår, under ledning av Kökschef Stefano Catenacci & Goohs kökschef Michel Maiden skulle vi få lära oss grunden i en äkta italiensk tomatsås. Vi firade även Goohs 5 år kalas sen de öppnade! Om ni inte redan visste det så är Gooh hämtmat från Operakällaren som ni bla kan hitta på Ica Maxi och flera andra butiker runt om i landet, Gooh står för God och hälsosam.. Vilket deras mat verkligen är! Genomtänkt och balanserad kost utan onödiga tillsatser! Så varför inte byta ut fredagspizzan till lunch mot en färdigrätt från Gooh?!
Kvällen började med lite mingel, vin & snacks och kockarna tog emot…
Stefano på plats i köket, redo att lära ut sina kunskaper..
Riktiga knivar ska det va..
När vi var klara i köket fick vi sätta oss vid dukat bord…
Middagen bestod av Frikadeller i gräddig tomatsås (som även finns att köpa i Gooh´s sortiment, riktigt gott!!)
Ett Chianti classico vin från Terrenos Vingård serverades, kommer vi att köpa igen här hemma! (89 kr på systemet)
Trevligt sällskap vid middagsbordet!
Diplom för att ha deltagit i tomatsås-skolan!
Tomatsås Arrabbiata, som även ni kommer få receptet på!
En del av Gooh´s utbud! Kolla gärna in det nästa gång ni handlar..
Någon som testat Gooh´s produkter?!
Jag tackar Operakällaren & Gooh för en trevlig kväll!
emma
Posted at 23:50h, 16 novemberInte testat, men jag vill 🙂
Anna/Frostrosor
Posted at 00:45h, 17 novemberVilken härlig och god kväll ni ser ut att ha haft! Kom du iväg barnfri eller var din bebis i kulisserna? Undrar eftersom jag själv har en liten hemma och vet att det blir lite trixigt att få ihop det med middagsbjudningar osv. Ser framemot att få Arrabbiata-receptet!
Martina
Posted at 07:26h, 17 novemberDet där verkar vara en riktigt trevlig och rolig kväll!!
kardemumma Gumman
Posted at 09:45h, 17 novemberAnna: Jag var helt barnfri 4 h!(Man kännde sig lite kriminell att va ute utan ungar) 😀 Pappa fick va hemma med de små.. (Funkar bra då man har Avent-pump) 😉
Pingback:Tre tjejer i köket » Arrabiata a’la Catenacci
Posted at 22:46h, 17 november[…] måndagskväll var jag och Helena i Operakällarens festvåningskök tillsammans med några andra bloggare och journalister för att lära oss laga familjen Catenaccis arrabiata. […]
Sofie / Mumsfillibaba
Posted at 18:52h, 21 novemberVilken trevlig kväll!! Underbart med sådana inspirationskvällar!