Jul, jul strålande juuul & lite tävling…

Det droppar in lite varuprover på julprodukter i kardemumma köket… och jag ÄLSKAR det! Älskar julen och allt som hör till..

Först ut var Lid´l med sina julprodukter, mestadels olika kakor & choklader som levererades i ett spännande paket..

Deras sortiment är absolut värt att kollas in närmare…

Nästa paket är Ica´s egna produkter i julsortimentet! Julkyckling, kokt skinka, glögg, pepparkakor, julmust, fil med pepparkaka (vääldigt gott)! Produkterna är absolut likvärdiga till de större andra märkerna men lite mer prisvärda..

Sen har vi kungen av julmustarna – Apotekarnes Julmust som fyller 100 år iår! Jag är en riktig mustälskare och gläds att få sånt hembudat och det hoppas jag att ni också gör! Jag och Apotekarnes julmust tänkte nämligen lotta ut 10 st julmust flaskor till nån av er kära läsare.

Det ända ni behöver göra är att lämna en liten kommentar med något must-rim så är ni med och tävlar!

Tävlingen avslutas Söndagen den 14 November kl 18.00