Insalata Caprese

4 Comments
 • Karin W.
  Posted at 21:10h, 15 september Svara

  Min favoritsallad är en sallad med färskpotatis, rödlök, grillade vitlöksklyftor, marinerade oliver, marinerade soltorkade tomater, vinäger, frön (eller nötter), färska örter, blandade sallatsblad och ost av valfri sort.

  ICA Maxi hade provsmak på den salladen i somras och jag föll pladask. Kostar förstås en del om man måste köpa varenda ingrediens men frågan är om den inte ändå är värd varenda krona.

 • Erika - Bakglädje
  Posted at 15:46h, 16 september Svara

  Det där är riktigt gott. Själv hakar jag lätt upp mig och kör samma gamla tråkiga sallad jämt. Men ibland, framför allt så här på hösten när man vill ha lite höstfärger på bordet så brukar jag ta någon fin sallad, tomat, sockerärtor, rivna morötter (med potatisskäraren så det blir långa fina bitar), äppelbitar (röda härliga äpplen), gul paprika och lite pumlakärnor på toppen.

 • Bread and Beyond
  Posted at 16:04h, 17 september Svara

  åh det där ser ju så otroligt frestande ut. Jag har inte ätit en riktig italiensk caprese på väldigt länge, så det är minsann dags att slänga ihopa den rätten snart i mitt kök. Det är ju så enkelt men ändå såååå gott! Jättefin blogg förresten, jag blir inspirerad!

  /Olivia

 • Pingback:Menyn « Kardemumma Gumman
  Posted at 18:18h, 19 september Svara

  […] Insalata Caprese…. […]

Post A Comment