Old el Paso

Old el Paso

För en tid sedan fick jag lite produkter från Old el paso att testa! En nyhet ifrån dem är att de börjat fritera sina produkter i solrosolja istället för palmolja, vilket är bra med tanke på hälsoaspekterna. Mindre mättat fett (80 % mindre) man får i sig! Vi har testat tacoskalen vi fick och de smakade bra, dock måste jag säga att jag är mer en “Santa Maria” människa när det kommer till just skalen! Deras skal är lite känsligare & sprödare samt har mer sälta!

Vilken föredrar ni?

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • Johanna
  Posted at 15:33h, 23 augusti Svara

  Åh vad jag blev sugen på tacos 😀
  Köper Santa Maria förresten.

 • Yasemins kök
  Posted at 18:08h, 23 augusti Svara

  Jag är mer för Santa maria med. Ska äta tacos idag 🙂

 • Martina
  Posted at 18:41h, 23 augusti Svara

  Jag är också mer för Santa Maria men det är ju absolut ett stort + att dom börjat med solrosolja, kan tänka mig att byta med tanke på det…..

 • Loulas Kök
  Posted at 13:08h, 30 augusti Svara

  Så bra att de har bytt ut palmoljan. Det kan ju inte vara bra för regnskogen att utvinna så mycket. Tummen upp för Old el Paso!

Post A Comment