Tacos i alla dess former

Tacos i alla dess former

Nu är vi inne i en Tacos period, vi testar med olika tillbehör, olika typer av kött och olika fabrikat! Kommit fram till att  Santa Maria är den rätta för oss iaf!

Kan ni ge mig tips på vilka tillbehör som måste finnas på ert bord när ni äter Tacos?!

Här testade vi med Kalkonfärs & Tacoskrydda, smaskens…

 

nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
 • Veronica GW
  Posted at 11:18h, 01 maj Svara

  Kött i någon form, guacamole, tortillas, tacosås, majs, gurka, lök, ost, creme fraiche och jalapeno är det som måste finnas på bordet – sen kan det variera kraftigt..

 • Johanna
  Posted at 11:44h, 01 maj Svara

  Jag gillar taco tubs, stora eller små spelar ingen roll. Köttfärs eller Quorn, gröna oliver och guacamole ska finnas på bordet, utöver det tar vi vad som finns hemma i grönsaksväg 🙂 Grillad zucchini och/eller paprika är smaskigt!

 • jenny
  Posted at 12:39h, 01 maj Svara

  Jag vill gärna ha annanas, stekta champinjoner och hemma gjor guacamole å fetaost naturligtvis…Sen så brukar de väl va de vanliga som alla har..

 • Cissy
  Posted at 16:58h, 01 maj Svara

  Banan är ett måste i tacos! Antingen mosad eller tunt skivad/i små bitar. Såå gott 🙂 Utöver det är guacamole väldigt gott, jag gillar santa marias guacamolekrydda som man blandar med två avocados och lite gräddfil. Supergott!

 • kardemumma Gumman
  Posted at 17:18h, 01 maj Svara

  ååh mycket nya tips!!! Spännande kombinationer…

 • Mammalito
  Posted at 18:58h, 01 maj Svara

  Köttfärs eller strimlad lövbiff är favoriterna! Sen är ost, tomat, rödlök, finstrimlad sallad, riven ost, taco sås (vi piffar alltid upp den med egna hackade färska tomater, riktigt lyft!!) och sen gör jag en egen vitlökssås med turk yoghurt, hackad vitlök, salt, peppar och lite socker… mums!

 • Liselott
  Posted at 20:12h, 01 maj Svara

  Gröna oliver, jalapenos samt Santa Marias Yellow tomato och chili salsa kan inte maken vara utan när vi har tacos.

  Jag vill inte vara utan creme fraiche till mina. Föredrar att krydda själv istället för att använda färdiga kryddblandningar. Godaste bröden är tortillabröd eller taco tubs.

 • Catharina
  Posted at 04:02h, 02 maj Svara

  Hos oss ar det fisk tacos som galler: vit fisk grillad eller stekt, en snabb cole slaw och farsk tomatillo salsa. Latt och snabbt och gott!

 • Anki
  Posted at 16:41h, 02 maj Svara

  Provade ett nytt alternativ till tacos i fredags. En slags kycklingwraps med en supergod bönröra till. Bönröran kommer vi absolut ha till när vi äter tacos i fortsättningen. Annars måste det finns vitlökssås och en god guacamole på bordet. Och förstås en god öl och ett litet glas tequila med lime till…

 • Martina
  Posted at 18:44h, 03 maj Svara

  Jag brukar ha alla dom klassiska sakerna men det som är ett absolut måste är ju guacamolen!

Post A Comment