Chailatte

Sitter ute i solen och njuter av en Chailatte som jag fixat av chaite som kom med posten igår! Mmmm så gott!
Öppnade Digestive kexen med jordgubbar i och som synes på bild så var det flera som inte kunde hålla tassarna borta.. 😉

chailatte

Chailatte

Chaite
1 dl vatten
2 dl Mjölk
socker eller smaksättningssirap

Koka upp vattnet och tillsätt chaite i tesil. (Använd höga glas) Låt dra 5 minuter. Tillsätt socker eller smaksättnings sirapen. Koka upp mjölken och vispa till mjukt skum. Häll mjölken över tevattnet och skeda över skummet på toppen. Mums! 🙂

Ni bloggläsare har ännu erbjudandet: 25 % rabatt på hela sortimentet och fraktfritt 4 dagar till hos Tehuset JAVA. Skriv bara in kampanjkoden ”I love tea” när du beställer. (I presentkortnummer rutan).

Så skynda in och beställ ditt egna Chaite!

java

TREVLIG HELG ALLA GLADA!