Kardemumma Gumman på Pressdag!

Idag var jag bjuden på en STARS pressdag som var anordnad av Star PR i Tvålpalatset på södermalm. Jossan kom med som sällskap och provsmakare! 🙂
Det presenterades massa produktnyheter som antingen kommit nu eller kommer att utkomma i höst, vi fick provsmaka massa nya produkter, fick hem massa pressmaterial, smakprov & recept, träffade trevliga människor inom branchen samt blev bjudna på en jättegod Italiensk lunchbuffe som en av Barillas kockar hade gjort!

Företagen som var på plats var:

Barilla
Fjällbrynt
Kikkoman
Lavazza
Matric Italgross/ Monini
Mc Vitiés / Carr´s
Maxxium ( Drambuie, The famous grouse, Highland park, Laphroaig)
Quorn

+ några inom Hem & Design

Niclas Wahlgren var där och presenterade helt underbara rätter gjorda på Quorn.

Niclas
(Press bild)

Bla Thailändsk nudelwok med quorn strimlor, smakade fantastiskt! Denna rätt har jag receptet på och kommer absolut att testa! Niclas säger att receptet är något han snappat upp i Thailand och är en mycket lättlagad wok som han brukar göra när han & familjen ska äta middag i soffan och spela lite spel!

September 09 048
(Press bild)

MatSnacket i fullgång!

September 09 028

September 09 029

Underbar lunchbuffe!

September 09 030

September 09 034

Lite varuprover & recept jag fick med mig hem.
Kikkoman soja hade recept på en goood soppa på trattkantareller, blev smått beroende av den krämiga smaken! Den soppan ska testas snarast….

September 09 036

Konditor Åsa Rimmi ifrån Östersund presenterade en tårta som innehöll messmör. (Bakelsen jag fick med mig hem i en kylväska blev lite misshandlad på tåget tyvärr.)

September 09 039

Mc Vitie´s Digestivekex presenterade en nyhet med jordgubbar i, även nya förpackningar har de kommit med! Ska bli spännande att testa göra cheesecake med botten av jordgubbs digestive! 🙂

September 09 040

Barilla har utkommit med en ny Fullkorns Pasta som är klar på 5 minuter “Cornetti Rigati”, sen hade de recept på lite olika röror med Pesto.

En sak som Lavazza lyckades övertala mig om är det kommer bli en ” Lavazza a modo mio machine” i mitt hem! En espresso maskin som fungerar med färdiga kapslar av espresso som man köper på tex ICA. En pack med 16 st kapslar kostar strax över 50 kr.

Lavazza AMM x 3
Lavazza kapslar x 4

Sammanfattningsvis kan jag säga att vi haft en mycket intressant dag och ni läsare har att vänta många nya spännande recept! 🙂0 thoughts on “Kardemumma Gumman på Pressdag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *