Erbjudande till alla Te älskare!

Nu när hösten kommer med stormsteg så kan det va mysit att sitta inne med en kopp hett rykande te och läsa en bok, ännu bättre om ni har nån ny te sort att testa! Då har jag ett erbjudande för er…

Tehuset Java är den familjeägda tebutiken som finns i Vasastan i Stockholm, på Lidingö, i Lund och på webben som webbshop. I höst laddar de upp med en mängd nya tesorter från alla världens hörn, mest populärt tror de att chaite och gröna ekologiska teer kommer att vara.

För att ni bloggläsare ska få testa de teer ni vill så ger Tehuset Java nu 25 % rabatt på hela sortimentet och skickar varorna fraktfritt under två veckor. Skriv bara in kampanjkoden ”I love tea” när du beställer. (I presentkortnummer rutan). Bra va?! 😀

Själv ska jag testa Chaite & svart te med mangobitar. Väntar med spänning att det ska dimpa ner på hallgolvet!

Webbshoppen hittar ni HÄR!

JAVA