Ryggbiff, kokt broccoli & honungsstekta morötter

Ja, så lyder dagens middag! Är inne i en period då allt ska få sig en klick honung! I te, i matlagning, i bakning, i smoothie… ( Men akta så inte barn under 1 år får honung). Honungen jag använder har vi tagit med oss från Lerik (Azerbajdzjan) riktig bergshonung med vaxkakorna kvar! Förhoppningsvis kommer svärmor i April och har ännu en burk i sin kappsäck! 🙂

Honungsstekta morötter

mat-389

Du behöver:

Morötter
smör
grädde
Honung
salt

Skär morötter med grönsaksskalaren så de blir riktigt tunna. Koka i lättsaltat vatten tills de börjar mjukna. Häll av vattnet. Tillsätt en klick smör, lite grädde & någon matsked honung. Koka tills grädden nästan är helt borta. Smaka av och se om du vill ha i mer honung för sötare smak!0 thoughts on “Ryggbiff, kokt broccoli & honungsstekta morötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *