Lugn lördagskväll med ostbricka & vin

Lugn lördagskväll med ostbricka & vin

Ikväll har vi tagit det riktigt lungt med lite film, lite bus med lill skruttan, lite ostbricka med blandade ostar (vitlöks, castello blue, brio, prästost) lite vindruvor & andra frukter samt ett glas rödvin BOLLA Valpolicella. En perfekt hemma kväll!

mat-354

mat-355

mat-356

mat-357

På tal om goda ostar så ska jag och två mycket goda vänner ta oss en barnfri tripp till Tallinn över en helg snart! I Estland finns verkligen massa goda ostar! Ska bli riktigt roligt att komma ut själv! 🙂

Har ni någon favorit ost?

nette
info@kardemummagumman.se
4 Comments
 • Johanna
  Posted at 23:19h, 03 januari Svara

  Jag har inte riktigt lärt mig äta sån där ost än, inte mer än hushållsost för mig. haha.. Hoppas ni får en trevlig resa och smaskig ost 🙂

 • Hanna
  Posted at 23:31h, 03 januari Svara

  Mmm, jag älskar ostar!!

 • Y:mark Linda
  Posted at 09:54h, 04 januari Svara

  Mmmm Brie gillar jag åxå! Med vindruvor å creamcrackers… =)
  Får hålla mig lite än på den fronten dock… =(

 • Carolina
  Posted at 10:31h, 04 januari Svara

  Gud, vad gott det låter! Det är nog det jag saknar mest den här graviditeten – ostar!

Post A Comment