A piece of cake

No Comments
 • Jennie
  Posted at 19:43h, 03 november Svara

  Åh den boken har jag haft sedan den kom ut! Den är alldeles för underbar!!
  Jag har testat väldigt, väldigt många av receptet och de jag verkligen kan rekommendera dig att baka är: Hurtbullarna (de absolut godaste och saftigaste grova frallorna jag smakat!), formfranskan, tekakorna, kardemumma och grahamssconesen, kladdkakemuffinsen, chocholate chip browniekakan, halloncupcakesen (dock är frostingen lite för lös så välj hellre ett annat recept på frosting från någon annan bok/internet om du skall baka dessa), den mjuka pepparkakan är också underbart god! Men den är också lite lös, eller rättare sagt fuktig så minska mängden vätska eller lingonsylt i det receptet med. Längre gräddningstid torkar nämligen ut kakan på ett negativt sätt, därför är det bättre att minska vätskan en aning!

  Hoppas att du blir nöjd med boken! Det är verkligen jag! 🙂

  Kram, Jennie

 • kardemummagumma
  Posted at 19:48h, 03 november Svara

  Åhh tack för infon! Då vet man vilka guldkorn som ska prövas först! Vill den ska komma foort!!! Kanske finns nåt smaskens att baka till Farsdag! 🙂

 • Jessica
  Posted at 21:40h, 03 november Svara

  Åh den vill jag också ha! *hoppas tomten hör mig*
  Har bläddrat i den hos en kompis…helt underbar bok. De recepten hon hade hunnit pröva var riktigt bra.

Post A Comment