Pepparkaks crostini med ädelost

Tänkte dela med mig av ett recept på en lite annorlunda variant av pepparkaka & ädelost till glöggen! 🙂 (Jag veet, det är fortfarande 2 månader kvar till JUL, idag är det precis 2 månader!!!) Men ni kan behöva öva er lite på snacksen.. 😉

  • 5 stora skivor vitt bröd
  • 50 g smör
  • 4 tsk pepparkakskrydda
  • 2 tsk råsocker
  • 140 g Kvibille ädelost
  1. Stek brödskivorna i smöret och krydda med pepparkakskrydda & Råsocker.
  2. Skär varje brödskiva i 4 cm långa bitar.
  3. Skär osten i lika långa bitar samt ca 5 mm tjock och lägg ovanpå bröden.

*********************

För er som inte orkar hålla på i evigheter med Glöggsnacks så har jag två andra varianter:

  1. köpa färdig pepparkaka samt Ädelost på tub! 😀 😉
  2. Färdig pepparkaka, Gaffelmosa en bit ädelost med gräddfil/ creme fraiche och klicka ut på kakorna!

Skadar aldrig att pröva alla 3 varianterna.. 😉