Choklad & Marshmallows kakor

Inatt vaknade jag till vid 5 snåret, och hade drömmen i färskt minne! (Kanske var en liten skrotis som skulle dricka lite också..) Men tror jag vaknade för att jag fått ett budskap ifrån kak-guden!

Drömde att jag satt på en trappa tillsammans med en annan tjej, vi drack mjölk ur stora glas och hade ett fat fullt med varma nybakade småkakor, av den stora amerikanska sorten! Dom hade bitar av choklad, marshmallows & nötter i sig! Samt garnerade med lite smält choklad! Budskapet var klart! Jag ska baka såna goda kakor, men nu till problemet där kak-guden kommer in! Hittar inte ett sånt recept någonstans, på just dom kakorna! Så mitt uppdrag blir ju naturligtvis att uppfinna ett!

Sååå inom kort kommer det antagligen att presenteras här på bloggen då jag kommit fram till den rätta formeln!

Kardemumma gumman på uppdrag… HÅLL TILL GODO! 🙂