Toast skagen med creme fraiche och majonäs


wp-image-471397769jpg.jpg

Ingredienser:
1 kg färska räkor med skal
4 st skivor vitt formbröd
1 dl majonnäs
2 msk crème fraiche
2 msk finhackad rödlök
½ dl finhackad färsk dill
citronsaft
salt & finmalen svartpeppar
smör till stekning

Garnering:
dillkvistar
4 msk Kalix löjrom
4 st citronklyftor

Gör så här:
1. Hacka räkorna grovt och blanda dem med majonnäs och crème fraiche i en skål
2. Finhacka löken och dillen tillsätt dem och rör om
3. Pressa i lite citronsaft och smaka av med salt och peppar
4. Ställ in den i kylen medan du kantskär brödet och steker det i gyllenbrunt i smör på båda sidorna. Låt brödet svalna på hushållspapper en stund innan du lägger på röran.
5. Garnera med dillkvistar, Kalix löjrom och citronklyftor. Servera genast.

wp-image-316337963jpg.jpg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *