Dagmar hälsade på i Yttermark*…

Jaa, hon kom oanmäld, stökade ner, klippte elen, sänkte 4 träd… ohyffsad stormig kvinna! 12 h satt vi med tända ljus i lilla huset på landet! Två repriser satte vi oss i bilen och styrde mot den lite större staden (som är lika liten som en by iaf) åt på en bensinmack och njöt av deras el! När elen väl återvände sprang vi ikapp för att knäppa igång bastun och värma upp oss… 😀 Har ni också haft besök av Dagmar?!

Hon jobbade med den största av granar…

… och den landade ½ meter från huset…

När hon väl var igång tog hon tallen med…

Två som inte led av besöket de här två! 

* Yttermark är en liten by i Närpes, Svenskfinland!

7 reaktioner på ”Dagmar hälsade på i Yttermark*…

  1. Men fy hundan! Ja storm är inte att leka med, de vet vi här på Öland, de gäller att vara förberedd! Tur att ingen kom till skada iaf! Stor kram till er o god fortsättning! PS. Dagmar är en HON! DS. 😉

  2. Japp, här var vi strömlösa i 8 timmar! Värmde oss med värmeljus för att det inte skulle bli kallt, värmde glöggen under ljus och lyssnade på radion via mobiltelefonen. I övrigt fanns inte ens mobiltäckning och utan el passar man på och gör det viktigaste; umgås. Så vi spelade sällskapsspel tillsammans! Myspys ändå!

    1. Helt rätt! 🙂 Här var vi ganska så ensamma med fadern i huset på väg över till Sthlm, mormor på kvällsjobb och morfar på vift! 😀 Så vi tre fick roa oss bäst vi kunde i mörkret!

Kommentera