Geisha Pannacotta (såå enkel)


För ett bra tag sen fick jag hem lite Gelesocker Multi att testa men ännu inte gjort! Idag testade jag göra pannacotta på sockret och det var huuur lätt som helst att slippa krångla med gelatinblad! 😀  Perfekt koncistens!

Smaksatte med hackad geisha som kom häromdagen… Gott!

Du behöver:

2 portioner:
2½ dl grädde
1/2 dl gelésocker multi

smaksättning:
valfri (jag tog 4 st hackade geisha praliner)

Gör såhär:

Blanda allt i en kastrull och låt koka upp. Koka 1/2 min och häll upp i portionsskålar. Ställ i kylen och låt stelna ett par timmar. (ca 2-3)

KLART! 😀

(Ps: Perfekt att använda gelesockret till vegetarianer istället för gelatin, då sockret är gjort på vegetabiliskt geleringsmedel.)



Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 tankar om “Geisha Pannacotta (såå enkel)