Bruschetta & Keldas tomatsoppa

Bruschetta gillar jag! Gott och mycket enkelt… Fick ett bra tips för ett tag sedan från Vickan´s blogg att använda Zetas Bruschetta bröd med persilja & Vitlök!

Keldas soppor har också flitigt ätits nu i sjukdomstider, uppskattat! Den toscanska tomatsoppan passade perfekt med en klick creme fraishe och Bruschettan.

 

Det här behöver du till Bruschetta:
4 st tomater
2 st vitlöksklyftor
½ kruka basilika
½ hackad rödlök
2 msk olivolja
1 nypa salt
1 nypa svartpeppar

Gör så här:

Finhacka löken och tomaterna som helst ska vara rumsvarma. Pressa en vitlöksklyfta, hacka basilikan och blanda med tomaterna, tillsätt oljan. Smaksätt med salt och svartpeppar.
Servera tomatröran ovanpå Zetas Bruschetta bröd.

7 reaktioner på ”Bruschetta & Keldas tomatsoppa

  1. Nä, nu har charmen med din blogg försvunnit, för mycket halvfabrikat och ”produktplaceringar”. Snälla återgå till det där lilla extra personliga istället..Det är synd att flera bloggar oavsett det handlar om mat, barn eller teknikprylars ständigt tenderar att infiltreras av större företag som sponsrar hemmafrugan med lite varor som genast hakar på vitt och brett och breder på.

  2. Tack för din åsikt Bengan! Det har blivit ganska mycket recensioner på sistone på produkter som testats! Dock handlar det inte om att ”bre på” utan skriver vad vi verkligen tycker om produkterna. 🙂

Kommentera