Drömresor…

Hösten är här och det är lätt att börja drömma sig bort till andra platser. Denna gången tänkte jag dela med mig av ett par av mina drömresor. Ni får gärna kommentera och dela med er också! 

En drömresa jag tror de flesta av oss delar är att göra en ordentlig roadtrip i USA. Börja på västkusten och glida fram längs de breda kustvägarna i en hyrd bil, med vinden i håret. Besöka Hollywood och sedan åka tvärs över sydstaterna med stopp vid Grand Canyon, Las Vegas, Texas (och äta grillat…), New Orleans (ännu mer grillat), kanske Nashville och sen Florida. Det vore hur häftigt som helst! Nu har vi ju delvis gjort denna resa när vi i mars besökte Los Angeles och Las Vegas. För två år sen var jag även i Florida! UNDERBART!

Man får bo på olika motell längs vägen, besöka spännande nöjesparker, barer med livemusik och sen pröva lyckan lite på olika typer av slotsmaskiner och små kasinon. Både längs vägen och i Vegas. Där finns det kanske inga free spins, som det gör här, men ändå! Det är framförallt frihetskänslan i att kunna ta bilen och bara åka. Finns så mycket spännande att upptäcka och stanna upp vid.  

En helt annan drömresa som inte är lika svår eller tidskrävande att få till nu med en ny liten familjemedlem, vore att åka upp till Abisko i norra, norra Sverige och se norrskenet. Att hyra en mysig stuga med eldstad och mysa med vänner och familj. Spela spel tillsammans och sedan klä på sig rejält med varma kläder för att gå ut och se på norrskenet! Det ska ju vara helt fantastiskt!  

Sen tror jag att alla skulle gilla att åka hundspann med i den vackra naturen. Där finns ju också fjällporten att spana in. Någon kväll skulle man kunna bo på ishotellet med. Förstår inte hur det är med kylan, men det ska nog gå! Då kan man ligga uppe och se norrskenet genom taket… Har ni varit där? 

 

Sponsrat inlägg i samarbete med filmtopp media.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *