Juicing med Philips juicer

Känner du dig trött och stressad, konstant sötsugen och har svårt att sova? Kanske är ett bra läge att starta om kroppen med en juice-detox med hjälp av en råsaftcentrifug! När du dricker färskpressade juicer rensas kroppen från slaggprodukter, samtidigt som du får i dig massor av vitaminer och antioxidanter som gör dig pigg och kry. Ett lättare sätt att få i sig dagsbehovet av frukt & grönt helt enkelt!

juice2

Vi har testat juicing under några månader vilket har varit toppen att få i barnen något snabbt och nyttigt mellan skola och fotbollsträningar. Inte bara fruktjuicer där sockerhalten lätt blir lite hög, utan även med olika grönsaker. Det bästa med denna modell är att det går SUPERFORT att pressa stora mängder juice!

Vi kommer fortsätta hösten med färskpressade juicer till frukost innan det är dags att åka till skolan! Lägger upp lite recept här vartefter om ni vill testa dem!

Philips också tagit fram en ny app med näringsberäknade recept som heter Healthy drinks by Philips, I dagsläget finns den dock bara på engelska, men är ändå en bra inspirationskälla.

Rödbetsboost

Ingredienser

6 dl
  • 2 apelsiner
  • 250 g rödbetor
  • 3 morötter
  • 3 cm ingefära

Så här gör du

  1. Skala apelsiner, morötter, ingefära och rödbetor. Kör allt genom centrifugen.

juice