Kaptenen har anlänt!

Kaptenen har anlänt!

Efter att ha seglat över de sju haven och besegrat oändligt många skurkar har jag nu dragit mig tillbaka till en underbar familj i Sverige.

En presentation skulle väl inte sitta så tokigt till kanske? Anton Jönnervik var namnet men kalla mig “Kaptenen” (Självutnämnt) 23 år, tatuerad, jobbar på skola, bajare och såklart Skäggig.

När det kommer till matlagning så kan jag näst intill inget alls…Hoppas att i framtiden kunna urskilja kvaliteter av olika rätter.

I den här fliken kommer ni kunna följa med mig och familjen (Kardemummagumman) på alla möjliga resor och spännande äventyr. Jag kommer att försöka utmana mig så mycket som möjligt i köket och misslyckas massor men i hopp om att faktiskt kunna laga något till slut! Önska mig lycka till!

 

 

Kapten Anton
kardemummagumma@live.se
No Comments

Post A Comment