Vad hände egentligen?

Det nya året fick en väldigt tuff start,  där kärlek och vänskap gör att man kan på någon sätt komma vidare, trots i allt kaos firade vi ändå nyår med gott i både glas och fat! Nu ska vi se till att 2015 blir ett grymt år, ett år där målet är att uppleva nya platser! En resa till Köpenhamn och en till Venedig är redan bokat… och många fler platser hoppas jag ha möjlighet att besöka!

image

 

Toast skagen

 

Ingredienser

  • 320 g skalade räkor (köp några av bra kvalitet)
  • Lite färsk pepparrot
  • 20 gram dill
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraîche
  • 4 skivor formfranska eller annat vitt bröd
  • svartpeppar
  • 1 st citron
  • dill eller krondill för garnering

Så här gör du

  1. Skala räkorna om du inte redan gjort det.
  2. Hacka hälften av räkorna grovt, lägg sedan både hackade och ohackade räkor i en bunke.
  3. Hacka dill och riv pepparrot, blanda ner i bunken med räkorna.
  4. Blanda sedan ner creme fraiche och majonnäs. Smaka av med svartpeppar.
  5. Värm en stekpanna med smör (snåla inte) och stek brödskivorna på varje sida
  6. Montera ihop toasten med röran och toppa med resten av räkorna samt dill & Citron

image

image

image