Svar…

Det droppade in några frågor som jag svarar på här:

1. När börjar du jobba igen?

Jag börjar igen efter vintern, planerar starta i Mars 2012.

2. Kommer du öppna restaurang igen? (Vi saknar Scalini pizzor)

Det vet jag faktist inte, skulle vara riktigt kul men det är bekvämt att va anställd också! …och Tack, det gör jag med! 🙂

3. Många av er undrar vad jag äter ”hela” dagen nu med LCHF!

Frukost & lunch använder jag typ samma ingridienser och här kommer förslag på dem:

  • Ägg (stekt, kokat, äggröra, omeletter)
  • salami, skinka, stekt bacon
  • Olika ostar, hårdost, brie ost etc…
  • Avocado, räkröra
  • Rågkusar ( denna vecka testar jag helt utan)
  • Oopsies och annat lchf bröd
  • Turkisk yoghurt med linfrö och solrosfrön
  • Makrill
  • Dricker: Vatten (smaksatt), kaffe eller te med grädde

Middagarna har ni ju ofta sett här men vi äter mycket:

  • Lax, kyckling eller kött med nån form av fet sås (Haricot verts, sparris, blomkål, eller broccoli till)
  • Wok med kött och nån röra till
  • Olika gratänger (lchf vänliga)
  • dricker vatten (smaksatt eller kolsyrat) ett glas rött ibland

Desserter & mellanmål

  • Smoothies med lite bär i
  • en bit mörkchoklad
  • en näve nötter
  • te med grädde
  • lite ost & pålägg
  • desserter varierar och kommer upp här på bloggen

Har ätit på restaurang flera ggr och det går oftast bra att ta från vanliga menyn men be dem ersätta pasta/potatis med mer sallad och en extra klick smör!

Själv äter jag ungefär såhär en vanlig dag:

  • kl 07.45 Frukost ur grupp 1
  • kl 11.00 Lunch ur grupp 1
  • kl 14.00 Mellis (smoothie, pålägg etc)
  • kl 17-18 Middag
  • kl 21.oo te med grädde (ibland en bit choklad, lite nötter, eller ost & pålägg)

(Ps: Skicka vidare är laget runt nu och kommer tillreda mitt recept i veckan..)

Jag har fått min Robust stavmixer nu som jag vann i Robust Challenge, värt sin vikt i guld kan jag säga! 🙂