Jordgubbs & Blåbärsmulpaj

Jordgubbs & Blåbärsmulpaj

Nu är det väl ändå hög säsong för jordgubbar och blåbär! Denna paj blev riktigt god även om den inte blev vidare smulig! (Kitchen Aiden körde den för slät). Kommer iaf att testat igen här…

200g smör
½ dl strösocker (samt ½ dl att strö över bären)
3 dl vetemjöl

Mixas ihop, helst med elvisp.
Fyll en pajform med jordgubbar och blåbär, strö över ½ dl socker jämt över bären.
Fördela sen smuldegen över bären och grädda i 175grader ca 25 minuter.

Blanda rikligt med bär i formen..

Oatly Vaniljsås smakar som vanlig vaniljsås, Gott!

nette
info@kardemummagumman.se
4 Comments
  • sonja
    Posted at 20:24h, 30 juli Svara

    Den var supergod ,får tacka för fikat

  • Anna/Frostrosor
    Posted at 20:56h, 30 juli Svara

    Mumsmums! Är pajformen PENTIK?

  • kardemumma Gumman
    Posted at 20:59h, 30 juli Svara

    Det stämmer Anna 🙂 Pentik “Aino”…

  • Hanna
    Posted at 22:33h, 30 juli Svara

    Såå gott med paj!! 🙂

Post A Reply to Anna/Frostrosor Cancel Reply